پاورپوینت خط تولید نودل (رشته فرنگی)

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
بخشی از مقدمه:
رشته فرنگی یا نودل (به انگلیسی: Noodle)‏ (به ژاپنی: 麺 men)‏ به خمیری که از ترکیب آرد از قبیل آردگندم، آرد گندم سیاه (چاودار)، آرد برنج یا دیگر انواع آردهای نشاسته دار با آب و نمک بوجود آمده و سپس به شکل رشته‌های نازک و دراز شکل داده شده‌است، گفته می‌شود.
اين محصول نوعي غذاي آماده (Fast Food) با پايه غلات (گندم) ميباشد كه كليه خواص گندم را داراست طي آزمايشاتي مشخص شده است كه نشاسته ماكاروني 2 برابر نان و 3 برابر برنج است و  باعث ترشح هورمون سروتنين كه كنترل كننده احساسات در بدن است, مي شود.اين محصول آماده مصرف ميباشد كه ميتواند توسط كليه خانوار ها بخصوص افرادي كه زمان كمتري براي تهيه و طبخ غذا دارند مورد مصرف قرار گيرد. ...

فهرست مطالب:
مقدمه
فرآيند توليد نودل
فلوچارت فرايند
تشریح روش توليد نودل
میکسر موجود در خط تولید نودل - رشته فرنگی
فلوچارت خط توليد
منبع
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 5336 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 15

حجم فایل:2,225 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی
    مناسب جهت ارائه دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی
    مناسب جهت ارائه دانشجویی