گزارش کارآموزی کارخانه كنسرو سازي اتکا

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
بخشی از متن:
اتکا نخستین کارخانه کنسرو سازی در کشور بوده و در سال 1311هجری شمسی تاسیس ودر سال 1321 اولین بهره برداری آن شروع گردید. این کارخانه از زمان تاسیس در مجموعه کارخانجات نساجی،کنسرو های سابق تحت نظر شرکت سهامی کارخانجات ایران اداره می شد.

فهرست مطالب:
تاريخچه                                      
قوطيهاي فلزي                                     
شستشوي گوجه فرنگي                             
پاستوريزاسيون                                 
كارتن گذاري و انبار كردن قوطيها                         
ليست دستگاه ها و طرز كار آنها                         
پاستوريزاتورها                                 
فوندانسيون زير دستگاه ها                             
نا خالصيهاي آب و اثرات آن                             
روشهاي حذف عوامل ناخواسته از آب                     
بهداشتي و ضد عفوني كردن آب                         
اثرات كلر                                     
انواع روشهاي كلرينه كردن آب                         
نقش و اهميت تصفيه آب                             
تصفيه آب در كارخانه كنسرو قائمشهر                     
سيستم فاضلاب                                 
بخار آب در كنسرو سازي                             
كيفيت بخار آب                                      
موارد كاربرد بخار آب در توليد رب                         
سيستم تخليه زباله                                 
بهداشت كاركنان                                 
خانه بهداشت                                     
قرنطينه                                     
آزمايشگاه                                     
سيستم تهويه                                     
فرمولاسيون كلي محصول                             
انواع نمك                                     
اسيد هاي آلي                                     
شكل و ابعاد قوطي                                 
استاندارد هاي قوطي كنسرو                             
ليست دستگاه ها و طرز كار آنها                         
فوندانسيون زير دستگاه                             
تعيين قليائيت                                     
PH آب                                     
بازرسي قوطيها پس از باز كردن                         
آزمايشها و ارزيابي حلب ورق                         
كنسرو سازي                                     
تاريخچه كنسرو سازي                             
مراحل تهيه كنسروماهي                             
سكوي تخليه                                     
آماده سازي اوليه ماهي                             
اتوكلاد                                        
كمترل كيفيت ماهي                                
اندازه گيري اسيد چرب آزاد                            
آزمونهاي ميكروبيولوژي                            
حد مجاز آلودگي هاي ميكروبي ماهي                        
فساد در قوطي هاي كنسرو ماهي                        
روش گرم خانه گذاري                                
فساد شيميائي كنسرو ماهي                            
مشكلات تكنيكي در تهيه كنسرو تون                        
اندازه گيري                                    
آزمونهاي لاك قوطي                                
آزمونهاي ورق قوطي                                
راندمان توليد كنسرو ماهي
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 5907 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 136

حجم فایل:478 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش