پاورپوینت عوامل بیماری زا و غیر بیماری زا (فساد) در کنسرو

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
بخشی از متن:
از مهمترین و شایع ترین عوامل فساد محصولات کنسروی، عملیات حرارتی ناقص است که باعث می شود میکروارگانیسم های مختلف مقاوم به حرارت زنده باقی بمانند و در مراحل بعدی تولید، محصول را فاسد نمایند. نوع میکروارگانیسم های فاسد کننده بستگی به شرایط محصول مورد نظر به ویژه PH آن دارد. بر این اساس مواد غذایی مختلف به دو دسته قابل تفکیک هستند: ...

فهرست مطالب:
فساد کنسرو ها
1- فساد میکروبی
2- فساد فیزیکی
3- فساد شیمیایی
فساد میکروبی کنسرو ها
1) فساد قبل از عملیات حرارتی
2) فساد نشتی
3) فساد ناشی از فرایند حرارتی ناقص
1. مواد غذایی با اسیدیته کم و متوسط
باکتری های هوازی اختیاری
باکتری های بی هوازی اجباری
2. مواد غذایی اسیدی
باکتری های اسپوردار
باکتری های اسپوردار ترموفیل
باکتری های اسپوردار مزوفیل
باکتری های غیر اسپوردار
مخمرها و کپک ها
ترشیدگی مسطح
فساد سولفیدی
گندیدگی (Putrifaction)
بادکردگی (Swell)
فساد فیزیکی کنسرو ها
- تورفتگی قوطی (Paneling)
- برآمدگی قوطی (Peaking)
- تغییر شکل قوطی
فساد فیزیکی
1- به کارگیری نادرست اتوکلاو
2- هواگیری ناقص و پرکردن بیش از حد
3- خلاء بیش از حد
4- پر کردن بیش از حد
5- صدمات مکانیکی
فساد شیمیایی کنسرو ها
فساد اکسیداتیو
واکنش های آنزیمی
واکنش مایلارد
سوختگی انباری
تشکیل رسوبات کریستالی
خوردگی (Corrosion)
مواد غذایی مختلف بر حسب خاصیت خوردگی
مهمترین عوامل در خوردگی
انواع خوردگی قوطی ها
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 5238 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.rar

فرمت فایل اصلی: pptx

تعداد صفحات: 22

حجم فایل:845 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده دانشجویان رشته صنایع غذایی


  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل پاورپوینت و قابل ویرایش