پروژه کارآفرینی تولید و بسته بندی نمک ید دار

دسته بندي : کارآفرینی » صنایع غذایی
مقدمه:
کمبود ید سلامتی انسان ها را  از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و سازمان های بین المللی به طور فزاینده ای تشخیص داده اند که پیش گیری از عوارض ناشی از کمبود ید یک هدف قابل حصول می باشد که منافع زیادی برای مردم جهان خواهد داشت.

فهرست مطالب:
فصل اول: کلیات
1-1 مقدمه
روش های اضافه کردن ید
نحوه ید دار کردن نمک
1-2 نام کامل طرح و محل اجرای آن
1-3 مشخصات متقاضیان
1-4 دلایل انتخاب طرح
1-5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه
1-6 وضعیت و میزان اشتغالزایی
تاریخچه و سابقه مختصر طرح
منابع طبیعی ید
چرا و چگونه نمك یددار مصرف كنیم؟
نمك تصفيه چگونه نمكي است؟
ناخالصي‌هاي نمك
ويژگي‌هاي نمك تصفيه شده يددار
بخش انحلال
بخش كريستاليزاسيون
بخش خشك كردن
كاربرد نمك تصفيه شده
توصيه‌هايي مهم براي استفاده از نمك تصفيه شده يددار
مجوز های قانونی
مراحل صدور جواز تاسیس
مدارك مورد نياز
اصلاحیه جواز تاسیس
تعریف
صدور پروانه بهره برداری
مراحل صدور توسعه طرح
تعریف
مراحل صدور کارت شناسایی
فصل دوم: روش انجام کار
گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه
بازدید از  محل تولید نمک ید دار
جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده
فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها
فهرست مواد مصرفی مورد نیاز
مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار
توجیه اقتصادی محصول
روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت
فصل سوم: امور مالی طرح
1- سرمایه گذاری ثابت طرح
1-1- زمین
2-1- ساختمن ها و محوطه سازی
3-1- ماشین آلات
4-1- تأسیسات
5-1- وسایل نقلیه
6-1- تأسیسات اداری
7-1- هزینه های قبل از بهره برداری
جمع کل سرمایه گذاری ثابت
2- هزینه های جاری
1-2- مواد اولیه و نهده های تولید
2-2- حقوق و دستمزد
3-2- هزینه نگهداری و تعمیرات
4-2- هزینه استهلاک
5-2- سوخت و انرژی
جمع کل هزینه های جاری طرح
سرمایه در کردش
جمع کل سرمایه گذاری طرح
3- فروش
برآورد هزینه های عملیاتی و غیر عملیاتی
توجیه اقتصادی محصول
محاسبه دوره بازگشت سرمایه
محاسبه نقطه سربه سر
محاسبه کار مزد وام
جدول بازپرداخت اصل و کارکزد تسهیلات
فصل چهارم: جمع بندی، نتیجه گیری و پیشنهادات
نتایج حاصله از اجرای طرح 
دسته بندی: کارآفرینی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 4457 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 39

حجم فایل:702 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • راهنمای استفاده:
    مناسب جهت استفاده در اجرای طرح کارآفرینی و ارائه دانشجویی

  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب فایل word و قابل ویرایش