گزارش کار آموزی رشته صنایع غذایی در شرکت شیر پگاه

دسته بندي : فنی و مهندسی » صنایع غذایی
 مقدمه :
شرکت شیرپگاه تنها شرکت لبنی واقع در خوزستان است که در آن سالن های مجزایی، مسئول تولید ومحصولات مختلف لبنی هستند وهم چنین دارای یک واحد آزمایشگاه در بخش دریافت است وآزمایشهای لازم روی شیر دریافتی انجام میده ویک واحد آزمایشگاه مرکزی می باشد که آزمایشهای متفاوتی برروی تمام محصولات به جزپنیر از ابتدای تولید آنها تالحظه ورود به بازار انجام میشود ویک آزمایشگاه مخصوص محصول پنیر دارد که در سالن ufمستقر است ودراین آزمایشگاه نیز آزمایشهای متفاوتی از ابتدای پروسهتولید پنیر تا لحظه ورود به بازار برروی پنیر انجام می‌شود.
بصورت اجمالی پروسه هایی که در شرکت انجام میشود بیان میشود:
1-    شیر ابتدای ورود به شرکت ابتدا باید توسط آزمایشگاه بخش دریافت تأیید شود.
2-     توسط بخش پانل شیر برای سالن های مختلف آماده سازی شده وارسال شود.
3-    شیر مربوط به ماست در سالن ماست مایه خوری شده وانواع ماست ها تولید می‌شود.
4-    شیر مربوط به سالن استریل پس از طی پروسه ی استریل سازی بسته بندی می‌شود.
5-    شیر مناسب برای تولید پنیر مستقیماً به سالن uf منتقل می‌شود و تمام پروسه ی استریلیزه و تولید پنیر در همان سالنufانجام می‌شود.
6-    شیر مورد نیاز جهت تولید شیرهای طعم دار یا شیر یارانه‌ای در سالن استریل و پاستوریزه مورد استفاده قرار می گیرد.
7-    در قسمت پانل بعد از جداسازی چربی شیر و استاندارد کردن چربی شیر مورد نیاز سالن ها از چربی جداشده جهت تهیه خامه با چربی %25 استفاده می کنند.
8-    هر محصول پس از تولید و بسته‌بندی کد می‌خورد و تاریخ زنی می‌شود سپس توسط دستگاه شرینگ بسته بندی شده و در انبار نگهداری می‌شود.

فهرست:
مقدمه
فصل اول: آشنایی کلی با مکان کارآموزی
تاریخچه شرکت     
نگاه مختصری به فرایند تولیدات شرکت           
منابع تامین کننده شیرخام کارخانه       
فصل دوم: ارزیابی بخش های مرتبط با رشته علمی کارآموز  
دریافت   
تست الکل           
آزمایش میزان اسیدیته          
تست جوش         
اندازه گیری دانسیته            
نحوه تصحیح نتیجه 
تعیین نقطه انجماد  
 تعیین میزان قند شیر وSNF وFat و پروتئین     
 تقلبات شیر         
مراحلCIP           
آزمایشگاه مرکزی   
تست اسیدیته        
تست دانسیته        
تست چربی          
اندازه گیری غلظت سود و اسید         
آزمایش TS          
آزمایش نمک       
 تست  فسفاتاز     
آزمایش میکروبی   
پنیر       
موارد مهم کنترلی در تولید پنیر          
آلودگی ثانویه       
آزمایشگاه UF      
آزمایش چربی پنیر 
آزمایش درصد نمک پنیر     
آزمایش اسیدیته پنیر           
آزمایش اندازه گیری PH     
آزمایش آب انداختگی پنیر   
آزمایش TSو درصد رطوبت 
آزمایش اندازه گیری چربی شیر تغلیظ شده (رتنتیت)       
آزمایش اندازه گیری اسیدیته رتنتیت   
آزمایش اندازه گیری اسیدیته آب پنیر (پرمیت)   
انواع محصولات و مراحل تولید         
سالن پاستوریزاسیون (پانل)  
سالن استریل         
دستگاهV.T.I.S     
دستگاهUHT        
مراحل استریل در سالن UHT           
خط تولید شیر طعم دار      
خط تولید خامه     
خامه پاستور        
خامه استریل        
خط تولید دوغ     
سالن ماست         
ماست چکیده (ماست موسیر)            
ماست پروبیوتیک  
سالن پنیر
بسته بندی          
بسته بندی محصولات پاستوریزه        
سالن پریپک        
شیر پریپک          
بسته بندی محصولات استریل            
بسته بندی شیر سه گوش(آزاد و مدارس)         
تست جوهر         
تتراپک   
بسته بندی دوغ     
دوغ بطری          
ویژگی دستگاه بسته بندی دوغ بطری  
بسته بندی ماست  
دستگاه ماست 750گرمی(شرق صنعت مدل4×1000-MBL2)         
تشریح عملکرد دستگاهها    
انواع بسته بندی    
تصفیه خانه         
آزمایش DO        
آزمایش BOD      
آزمایش COD      
آزمایش سنجش PH           
سردخانه ها و انکوباتورها    
سالن CIP           
انبارها    
خلاصه ای از عملکرد واحد کنترل کیفیت        
منابع     
دسته بندی: فنی و مهندسی » صنایع غذایی

تعداد مشاهده: 2916 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: doc

تعداد صفحات: 70

حجم فایل:7,586 کیلوبایت

 قیمت: 24,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    در قالب Word و قابل ویرایش