تحقیق درمورد تولید گوجه فرنگی

دسته بندي : فنی و مهندسی » کشاورزی و زراعت
مقدمه:
انتخاب رقم براي كشت در يك منطقة بخصوص از اهميت زيادر برخوردار است. برخي ارقام گوجه فرنگي تحت شرايط مشخصي بطور استثنايي خوب عمل مي نمايند در حاليكه در شرايط ديگر بي ارزش مي باشند. بنابراين استفاده از ارقامي كه خوبي آنها به اثبات رسيده است و آزمايش ارقام جديدي و انتخاب مناسبترين آنها روش مناسبي به نظر مي رسد.
به عنوان يك قاعدة كلي، ميوه هايي كه براي ارسال به مناطق دوردست پرورش داده مي شوند بايستي صاف، گوشت دارو داراي اندازة متوسط، رنگ مناسب و سفتي كافي باشند تا در طي حمل و نقل آسيب نبينند. در پرورش ميوه ها براي فرآوري، ميوه ها بايستي داريا رنگ خوبي باشند و به صورت متراكم و همزمان برسند تا برداشت مكانيكي به آساني صورت پذيرد. در جدول زير به تعدادي واريته هاي موجود اشاره مي شود.


فهرست مطالب:
ارقام :
كاليبرا :
كنزو :
تغذية محصول :
افزونش :
گلدهي و به ميوه نشيني :
عوامل مؤثر بر روي كيفيت ميوه :
1ـ رنگ ميوه :
2ـ اندازه و شكل ميوه :
3ـ سفتي و بافت ميوه :
4ـ وزن خشك ميوه :
5ـ تركيبات چشايي :
6ـ اثر شدت نور :
7ـ اثر غني سازي CO2 :
8ـ اثر دما :
9ـ اثر كمبود فشار بخار (VPD) :
10ـ تراكم كاشت :
11ـ هرس :
12ـ برگ زدايي :
13ـ حجم سيستم ريشه اي :
14ـ اثر آبياري :
15ـ اثر هدايت الكتريكي :
16ـ جذب آب و عناصر غذايي :
17ـ تقسيم (توزيع) مادة خشك :
18ـ ميزان رشد ميوه :
19ـ تجمع هيدرات كربن :
20ـ پس از برداشت :
21ـ آبكشت و محيطهاي رشد :
كتاب صنايع تبديلي گوجه فرنگي
روند توليد در سالهاي اخير :
مزاياي حمل و نقل آبي :
« فصل دوم »
شيوه ي كاشت گوجه فرنگي جهت صنايع تبديلي
واريته هاي ويژه فرآورش :
طرز كاشت گوجه فرنگي :
آماده كردن زمين:
منابع مواد مغذي :
توليد بذر و نهال :
« فصل سوم »
سيستم ها و متدهاي برداشت گوجه فرنگي :
برداشت :

دسته بندی: فنی و مهندسی » کشاورزی و زراعت

تعداد مشاهده: 2234 مشاهده

فرمت فایل دانلودی:.doc

فرمت فایل اصلی: Doc

تعداد صفحات: 66

حجم فایل:858 کیلوبایت

 قیمت: 35,000 تومان
پس از پرداخت، لینک دانلود فایل برای شما نشان داده می شود.   پرداخت و دریافت فایل
  • محتوای فایل دانلودی:
    فایل در قالب word و قابل ویرایش