فایل های دسته بندی صنایع غذایی - صفحه 1

پاورپوینت فرایند تولید در صنایع لبنی

پاورپوینت رشته صنایع غذایی درباره فرایند تولید در صنایع لبنی؛ توضیحات: ماده اولیه این صنعت شیر است که تحت فرایند فیزیکی یا بیوشیمیایی به یک محصول لبنی تبدیل می شود مانند کره، خامه، ماست، پنیر این صنعت از اواخر قرن 19 بصورت پاستوریزه کردن شیر شکل گرفت و ساختار و ترکیبات آن مشخص شد. صنعت شیر در ایران

قیمت : 4,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

پاورپوینت فرآیند تولید شکلات

پاورپوینت رشته صنایع غذایی درباره فرآیند تولید شکلات؛ شکلات مخلوطی ازدانه های برشته ی کاکائو و ذرات فوق العاده ریز شکر یا بدون کره کاکائو می باشد. کره کاکائو چربی است که به طور طبیعی در دانه کاکائو وجود داشته و بسته به محل رویش و درجه رسیدن دانه تا 58 درصد نیز بالغ گردد. دانه کاکائو حاوی بیش از 400

قیمت : 1,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

مقاله ویژگی ها و کاربردهای قندهای الکلی در صنعت غذا

مقاله ویژگی ها و کاربردهای قندهای الکلی در صنعت غذا؛ قندهای الکلی یا پلی اولها جزء قندها یا الکها طبقه بندی نمی شوند، بلکه کربوهیدراتهایی هستند که از طریق هیدروژناسیون کربوهیدراتهای طبیعی بدست می آیند. در تهیه این ترکیبات گروه آلدهیدی یا کتونی با گروه هیدروکسیل جایگزین می شود. این کربوهیدراتها سرطان

قیمت : 4,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بررسی كاربرد ميكروارگانيسم ها در تهيه مواد لبني

تحقیق و پروژه رشته صنایع غذایی، بخشی از مقدمه: شيرامولوسيون پيچيده‌اي از پروتئين، چربي، قند و مواد معدني است. شيرگاو تقريباً 87% آب، 3/5% پروتئين، 3/5% چربي و 5% لاكتوز دارد كه البته در صد آب و چربي از شير يك گاو به شير گاو ديگر متفاوت است. محصولات بدست آمده از تخمير شير، مزه‌هاي متفاوتي دارند و ...

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

گزارش کارآموزی کارخانه روغن نباتی

گزارش و پروژه کارآموزی رشته صنایع غذایی در کارخانه روغن نباتی جهان، مقدمه: روغن ها و چربی ها از زمان های بسیار دور یکی از اجزا اصلی و مهم تشکیل دهنده غذای انسان بوده و نیز غذای طبخ شده در روغن و چربی مزه و طعم مطلوبی دربردارد. یک فرد در کشورهای صنعتی در طول عمر خود در حدود 3 تن چربی و روغن مصرف ....

قیمت : 8,800 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

بررسی تکنولوژي توليد ماکاروني

پروژه رشته مهندسی صنایع غذایی، بخشی از مقدمه: هر چند توليد ماكاروني از يك ريشه تاريخي منشا مي گيرد اما به طور وسيع د رقرن بيستم با تغييرات اساسي وارد بازار مصرف عمومي و تجارت گرديد در اوليل اين قرن و قبل از صنعتي شدن توليدات تهيه و توليد اين محصول بصورت خانگي و يا به مقادير کم، درکارگاههاي کوچک ....

قیمت : 10,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

طرح فرآوری تخم مرغ

پروژه و تحقیق رشته صنایع غذایی، پیشگفتار: از تخم مرغ در تهیه خوراک های شور و شیرین به عنوان منبع پروتئین استفاده می کنند. در تهیه بسیاری از غذاها از تخم مرغ برای اتصال مواد تشکیل دهنده غذا استفاده می شود. گاهی از تخم مرغ کامل استفاده می کنند، گاهی زرده یا سفیده تخم مرغ را جدا به کار می برند. ...

قیمت : 2,500 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

تولید شهد خرما و قند مایع

تحقیق کامل در مورد خرما و مراحل تولید شهد خرما و قند مایع به همراه شماتیک و تصاویر فرایند تولید، مقدمه: خرما یکی از محصولات بسیار مهم کشور ایران است که از دوران باستان تاکنون کشت می شود. این محصول یک غذای طبیعی و پر ارزش می باشد و خوراک مهمی برای کودکان، شاهان و فقیران در همه ادوار تاریخ بوده ...

قیمت : 5,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

PMS و تأثير گياه مرمكي بر آن

پایان نامه و پروژه رشته مهندسي صنايع غذايي، بخشی از مقدمه: حدود يك سال پيش كه به دنبال انتخاب موضوعي جهت پروژه و سمينار خود بوديم، هدفمان را دستيابي به يك موضوع جديد و همه گير قرار داديم. پس از پرس و جوي بسيار از اساتيد و بررسي پژوهشهاي به چاپ رسيده، به اين نتيجه رسيديم كه تعداد بيشماري، قربانيان ..

قیمت : 7,000 تومان

توضیحات بیشتر دریافت فایل

1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7 - 8 - 9قبلی · بعدی